NOR CURIER 930X122

accident

(VIDEO) UPDATE – BASCOV: ACCIDENT VIOLENT. ȘOFERUL, VIITOR POLIȚIST

UPDATE – Bascov: Accident violent. Șoferul, viitor polițist. Potrivit lui Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Poliției Argeș, șoferul autoturismului este elev al Școlii de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina. Tânărul face în această perioadă stagiul de practică la Poliția Argeș. 

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Accidentul s-a produs în timp ce șoferul se deplasa pe direcția Pitești – Bascov. Într-o curbă, cel mai probabil pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului. Șoferul nu consumase alcool, mai precizează sursa citată. 

Conducătorul auto, în vârstă de 21 de ani, a scăpat cu leziuni minore.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp în comuna argeșeană Bascov.

Conform primelor informații, o mașină a lovit în plin un stâlp din beton de iluminat public. În autoturism se afla doar șoferul, care, potrivit Poliției Argeș, nu este grav rănit. Mașina, un Opel Astra H, a fost, însă, serios avariată. Vom reveni cu amănunte.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3