SMART KIDS 930X122

bmw

(VIDEO) UPDATE: BMW ÎN FLĂCĂRI PE REPUBLICII

UPDATE: BMW în flăcări pe Republicii. Incendiul, care ar fi izbucnit din cauza unui cablu electric, a fost lichidat. Potrivit ISU Argeș, a ars compartimentul motor al autoturismului.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Un autoturism a luat foc în urmă cu puține minute pe bulevardul Republicii din Pitești, în zona restaurantului Zavaidoc.

Citiți și: Situație scăpată de sub control! Arde masiv!

Autoturismul, un BMW, era condus de un tânăr de 24 de ani din orașul Ștefănești. Conform Poliției Argeș, în timp ce se deplasa dinspre cartierul Prundu către Centru, în zona Gării, șoferul a fost atenționat de alți participanți la trafic asupra faptului că din compartimentul motor al mașinii pe care o conducea iese fum.

Tânărul șofer ar fi tras pe dreapta, ar fi încercat să stingă flăcările cu un extinctor pe care îl avea în mașină, însă, ulterior, ar fi anunțat autoritățile.

La fața locului intervine un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă pentru stingerea incendiului.

De asemenea, două echipaje ale Poliției Argeș și un altul de la Poliția Locală Pitești au ajuns la locul incidentului. Vom reveni cu amănunte.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3