930 x122 grota rece

clucereasa

(VIDEO) UPDATE: COLIZIUNE ÎNTRE DOUĂ TAXIMETRE. MAȘINĂ RĂSTURNATĂ

(UPDATE ORA 12:50): Ambii șoferi sunt din Mioveni și au 59 de ani, anunță Biroul de presă al Poliției Județene. Conform sursei citate, unul dintre șoferi nu s-ar fi asigurat la punerea în mișcare de pe loc. Mașina a acroșat un alt taximetru, care, în urma impactului, s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

Pentru fluidizarea traficului și efectuarea cât mai rapidă a cercetării la fața locului, timp de 20 de minute circulația a fost deviată prin Mioveni. 

Coliziune între două taximetre. Mașină răsturnată. Evenimentul rutier s-a produs în urmă cu puține minute pe DN 73, pe raza localității Clucereasa (sat component al Mioveniului).

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

În urma tamponării, unul dintre taximetre s-a răsturnat pe plafon.

Cei doi șoferi nu au fost răniți, dar au făcut atac de panică, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Au primit îngrijiri medicale la fața locului din partea unui echipaj SMURD și au refuzat să fie transportați la spital. (Sursă foto și video: ISU Argeș) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3