930 x122 grota rece

casa batraneasca

(VIDEO/UPDATE) INCENDIU ÎN MERIȘANI. UN BĂIAT DE 16 ANI S-A INTOXICAT CU FUM

(UPDATE ORA 20) Au ars aproximativ 5 mp de acoperiș și în jur de 4 mp de vegetație uscată. Incendiul s-a propagat de la vegetația uscată la acoperiș, prin intermediul plantelor care au crescut pe zidul casei.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Un băiat de 16 ani (vecin) s-a intoxicat cu monoxid de carbon în timp ce încerca să stingă incendiul, înaintea sosirii echipajelor de pompieri. Băiatul a fost preluat de echipajul SMURD, care i-a acordat îngrijiri medicale la fața locului.

Un incendiu a izbucnit marți după-amiază la o casă bătrânească din comuna argeșeană Merișani, în satul Malu Vânăt. Este vorba de un imobil nelocuit.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

„Intervin un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere și un echipaj cu ambulanță SMURD”, precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. (Sursă video: ISU Argeș) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3