New Profesional Consult 930 x 122

incendiu

(VIDEO) UPDATE: INCENDIU ÎN ȘTEFĂNEȘTI. UN BĂRBAT A FOST GĂSIT CARBONIZAT

(UPDATE ORA 10:50): Au ars acoperișul locuinței pe circa 30 de mp și 10 mp din acoperișul unei anexe, elemente de mobilier și 300 de kilograme de materiale textile din interior. „Cauza probabilă este jarul căzut din sistemul de încălzire în contact cu un material textil”, precizează ISU Argeș. 

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

(UPDATE ORA 8:30): Incendiu în Ștefănești. Un bărbat a fost găsit carbonizat. Avea, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, 61 de ani. 

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

O casă bătrânească arde acum în Ștefănești, în satul Izvorani. Este posibil ca incendiul să fi surprins în interior o persoană, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Ard elementele din lemn ale acoperișului pe aproximativ 30 de mp, potrivit sursei citate.

Intervin echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. La fața locului a ajuns și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Știre în curs de actualizare. (Sursă foto și video: ISU Argeș) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3