New Profesional Consult 930 x 122

comuna teiu

(VIDEO, UPDATE) POLIȚIA: BĂRBAT VIOLENT, PRINS CU FOCURI DE ARMĂ

(UPDATE ORA 15:30): „Ca urmare a faptului că unul dintre polițiștii care au intervenit a fost rănit ușor de către persoana în cauză, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, precizează Biroul de presă al Poliției Argeș. 

Citiți și: Polițist în misiune, accidentat grav de un șofer băut

(UPDATE ORA 14:30): Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, urmând să fie supus investigațiilor medicale de specialitate. Pe lângă rana de la picior, bărbatul are și o contuzie toracică, potrivit medicilor. 

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

(UPDATE ORA 14:05): Poliția: Bărbat violent, prins cu focuri de armă. Biroul de presă al Poliției Argeș transmite: „În urma informațiilor apărute în spațiul public, vă aducem la cunoștință următoarele:

Polițiștii Secției Rurale Leordeni au intervenit pe raza localității Teiu pentru identificarea și imobilizarea unui bărbat de 37 de ani, cunoscut cu probleme de natură psihică, bărbat care s-ar fi manifestat violent față de alte persoane.

Bărbatul nu s-a supus somațiilor. A încercat să fugă și să se opună imobilizării, manifestându-se agresiv față de polițiști, pentru prinderea și imobilizarea acestuia fiind efectuat uz de armă. Cu ocazia imobilizării, a fost efectuat uz de armă asupra bărbatului, ca urmare a faptului că acesta a încercat să folosească împotriva polițiștilor obiecte tăietor-înțepătoare, obiecte pe care le avea asupra sa”. Incidentul a avut loc pe un câmp. 

Argeș: Focuri de armă. Incident în urmă cu puțin timp în comuna Teiu. Au fost trase focuri de armă, un bărbat fiind împușcat de un polițist, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului a fost trimis un echipaj cu ambulanță SMURD. Conform primelor informații, care ne sunt transmise de sursa citată, bărbatul, rănit la un picior (coapsă), este „conștient și cooperant”. Vom reveni cu amănunte despre circumstanțele în care s-a produs incidentul și despre starea bărbatului împușcat.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90