Donaris 930 x 122

coronavirus

(VIDEO/UPDATE) S-A DECIS: DACIA ÎȘI SUSPENDĂ ACTIVITATEA CA MĂSURĂ DE PREVENIRE A RĂSPÂNDIRII CORONAVIRUSULUI

(UPDATE ORA 12) Printr-un comunicat de presă trimis pe adresa redacției noastre, Groupe Renault România anunță: “În contextul propagării virusului COVID -19 la nivel global, activitatea de producție de la uzinele din Mioveni va fi întreruptă începând de joi, 19 martie, până în data de 5 aprilie 2020.

Citiți și: Veste uriașă despre Dacia!

Compania anticipează că activitatea comercială va fi reluată rapid după încheierea crizei sanitare. La momentul respectiv vor fi implementate măsuri corespunzătoare, în acord cu partenerii sociali, ceea ce va permite companiei să răspundă cererii comerciale.

Angajații și partenerii de business vor fi informați despre activitățile Groupe Renault România și redemararea producției prin intermediul canalelor de comunicare ale companiei”.

Citiți și: Anunțul momentului vine de la Dacia!

După mai multe discuții patronat-Sindicatul Autoturisme Dacia, vehiculata măsură a închiderii temporare a uzinei de la Mioveni se concretizează.

De joi, 19 martie 2020, fabrica își oprește activitatea pentru trei săptămâni.

„De mâine, ora 7, până pe 5 aprilie, fabrica se închide, ca măsură de prevenire a răspândirii coronavirusului”, anunță viceliderul de sindicat Ion Iordache. Iată ce mai spune vicepreședintele SAD:

Angajații vor fi plătiți în acest interval de timp cu 85% din salariu.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 pe 90 Costache