Donaris 930 x 122

bloc

(VIDEO) UPDATE: S-A STABILIT CAUZA INCENDIULUI DIN GĂVANA

(UPDATE 3): Au ars elemente de mobilier și materiale textile din dormitor și aparate electrice și s-a degradat zugrăveala pereților. „Cauza probabilă este efectul termic al curentului electric provocat de un cablu defect sau neizolat corespunzător”, informează ISU Argeș. 

Citiți și: Video – Gospodărie din Argeș, cuprinsă de flăcări. Cauza – un scurtcircuit

(UPDATE 2): Incendiul se manifesta violent și cu degajări mari de fum. Două persoane (o femeie de 43 de ani și un bărbat care locuiesc într-un apartament de la etajul 2 al blocului) au fost evacuate. Ceilalți locatari au rămas în locuințe, din cauza fumului de pe casa scării.

Echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale la fața locului femeii în vârstă de 43 de ani, care a suferit un atac de panică, și a mai monitorizat alte două persoane: proprietara apartamentului în care a izbucnit incendiul și un bărbat care are o plagă la un deget de la o mână și care ulterior a fost transportat la spital. 

Citiți și: Încă patru blocuri în Pitești!

În apartamentul în care a izbucnit incendiul nu se afla nicio persoană. Intervenția pompierilor a durat aproximativ 30 de minute. Cauza incendiului urmează să fie stabilită.

(UPDATE 1): Incendiu la bloc. Fum gros în Găvana. Incendiul se manifestă cu mare degajare de fum. 

Cel puțin deocamdată, oficial, nu se cunosc informații despre posibile victime. Însă, potrivit unor surse, două persoane ar fi necesitat îngrijiri medicale: una s-ar fi tăiat la degetele de la o mână când ar fi spart un geam, iar a doua s-ar fi înecat cu fum. Pompierii scot din apartament obiecte de mobilier.

Două echipaje de pompieri cu tot atâtea autospeciale de stingere acționează la această oră la un bloc de pe strada Paltinului din cartierul piteștean Găvana.

Intervenția este pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament de la parterul unui bloc (click pe imagini pentru detalii):

Informația ne este furnizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului a fost trimis și un echipaj cu ambulanță SMURD. Știre în curs de actualizare. 

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441