930 x122 grota rece

cod galben

(VIDEO) UPDATE: VREME SEVERĂ ÎN ARGEȘ. ZĂPADĂ VISCOLITĂ, TRAFIC ÎN CONDIȚII DE IARNĂ GREA

UPDATE (ORA 15): Asfalt la „negru” pe bulevarde și străzi din Pitești după intervenția utilajelor de deszăpezire. Probleme sunt pe arterele secundare de circulație, alei etc.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Vreme severă în Argeș. Zăpadă viscolită, trafic în condiții de iarnă grea. În municipiul Pitești se circulă în condiții de iarnă:

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Județul Argeș se află la această oră sub incidența codurilor galben și portocaliu de ninsoare și viscol. Încă de aseară, dar și la această oră, ninge în multe zone ale județului, iar zăpăda este viscolită.

Pe toate drumurile județene s-a intervenit cu autobasculante și material antiderapant, ne informează Consiliul Județean.

Probleme deosebite, potrivit sursei citate, sunt în zona de sud (Furduiești – Teiu – Buta, Bradu – Ștefan cel Mare și Bradu – Costești), acolo unde, “deși s-a acționat și se acționează permanent, din cauza vântului puternic zăpada este repusă pe carosabil imediat după intervenția utilajelor”.

Cantități mari de zăpadă s-au înregistrat și în nordul județului.

Pe drumurile județene se circulă în condiții de iarnă, iar șoferii sunt rugați să plece la drum doar dacă este imperios necesar și doar dacă au mașinile echipate corespunzător. De altfel, vremea severă a provocat deja accidente.

Și pe drumurile naționale din județul Argeș se circulă în condiții de iarnă grea, cu valori ridicate de trafic pe DN 73 Pitești – Câmpulung – Brașov, în zona Valea Mare Pravăț, ne informează Poliția Argeș.

Amintim că în zona montană înaltă a județului stratul de zăpadă depășește un metru.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90