930X122 MAIA

scandal

Trivale: Două minore au scos Poliția din post ca la război

Zeci de poliţişti, polițiști locali și jandarmi au descins în după-amiaza zilei de azi în cartierul piteștean Trivale.

Citiți și: Pitești: Parcare cu plată în Gura Trivăii! Cei care locuiesc în zonă vor plăti mai puțin

Două minore cu hormonii agitați s-au luat la ceartă și cineva a sunat la 112. Puștoaicele au fost amendate.

UPDATE ORA 21: Din verificările efectuate de polițiștii Secției 3 Poliție Pitești s-a stabilit că două minore de 15 ani, au avut un conflict verbal, degenerarea acestuia fiind împiedicată în urma intervenției.

Citiți și: Teroare din nou în Bascov după masacrul care a cutremurat România

Cele două minore au fost conduse la sediul poliției, unde au fost solicitați să se prezinte și părinții acestora, iar după efectuarea verificărilor, a fost luată măsura sancționării contravenționale a acestora, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, precum și conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19.

 

 

De asemenea, alți 4 minori, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, au fost sancționați contravențional, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor participanților și luarea măsurilor legale care se impun.

În total au fost aplicate până în prezent 12 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.400 de lei, conform Legii 61/1991R, precum și 6 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.000 de lei, conform Legii 55/2020.

 

UPDATE: „Ar fi vorba despre un conflict între 2 persoane, în zona stației de autobuz din cartier. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției pentru verificări și luarea măsurilor legale care se impun. În continuare se fac verificări”, a transmis IPJ Argeş.

Știrea inițială

Pericol în Trivale. Agitaţie de nedescris în cartierul piteştean Trivale, de acolo de unde a venit o sesizare cu privire la un conflict cu violenţe în stradă!

În acest moment, oamenii legii încearcă să se lămurească despre ce este vorba.

Recomandările IPJ Argeş:

„Recomandăm celor care asistă la un comportament agresiv să sesizeze autorităţile şi să nu contribuie, prin atitudinea pasivă, la escaladarea comportamentului agresiv.

Faptele pot îmbrăca atât forma juridică a unor contravenţii, ori chiar forma penală, dacă o situație conflictuală degenerează în agresiuni de natură fizică.

Reamintim că, un factor important în situația agresiunilor îl reprezintă atitudinea celor care asistă sau iau la cunoştinţă despre astfel de fapte.”

 

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3