EcoMoto 930×122

deseuri

electrocasnice

VREI SĂ CÂŞTIGI POLIZOARE, TRUSE PENTRU SCULE ORI CUPTOARE CU MICROUNDE? AFLĂ CE AI DE FĂCUT!

Miercuri, 26 martie, şi joi, 27 martie, între orele 9 şi 17, în Piteşti se va desfășura o acţiune care le poate aduce participanţilor premii foarte utile în gospodărie.

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

Este vorba de o nouă campanie de colectare a deşeurilor din echipamente electrice, electronice şi electrocasnice. Piteștenii care au astfel de aparatură veche pot să o depună într-una dintre cele două zile la centrele special amenajate din Găvana (complex „Albina”), Trivale (complex 2), Primărie (Piaţa Primăriei), Banat (fântâna arteziană), Craiovei (platoul din fața fostului cinematograf „Dacia”) şi Prundu (piaţa agroalimentară).

Pentru aparatele electrocasnice mari (frigidere, combine frigorifice, etc.) se acordă cupoane valorice la predare. Fiecare piteștean care se va debarasa de astfel de echipamente vechi va fi înscris într-un concurs la care va putea câştiga, prin tragere la sorţi, mixere, fiare de călcat, polizoare unghiulare, truse cu accesorii pentru scule şi cuptor cu microunde. Câştigătorii premiilor puse în joc vor fi anunţaţi după tragerea la sorţi, care este programată să aibă loc pe 27 martie, de la ora 18, la sediul Primăriei.

Citiți și: Pitești. Ce se întâmplă în 2024 cu taxele și impozitele

Aparatele de mari dimensiuni vor fi preluate gratuit de la domiciliu. Pentru preluarea gratuită a deşeurilor se va apela numărul de telefon 0722.552.725 sau 0800.444.800.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3