Donaris 930 x 122

maria

tren

VREŢI O CĂLĂTORIE LINIŞTITĂ CU TRENUL? IATĂ CE TREBUIE SĂ ŞTIŢI!

Poliţia Română recomandă călătorilor care vor pleca la drum cu trenul, în minivacanţa de Sfânta Maria, să fie atenţi la bagaje, când se află la ghişeele caselor de bilete sau în locuri aglomerate și când urcă pe scara vagonului!

Citiți și: Tinerii din România pot călători GRATIS!

În perioada minivacanței prilejuite de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, peste 650 de poliţişti de la Transporturi vor patrula zilnic, în trenurile de călători, în staţii şi triaje de cale ferată, pentru o călătorie ferită de evenimente neplăcute.

Circa 10.000 de pelerini sunt aşteptaţi astăzi la Mănăstirea Curtea de Argeş, mulţi dintre ei urmând să sosească în Oraşul Basarabilor cu trenul.

Citiți și: Schimbare importantă în caz de accident rutier!

Poliţiştii recomandă călătorilor să fie atenţi atunci când urcă pe scara vagonului, pentru a nu deveni o victimă a celor care fură din buzunare.

Iată ce alte sfaturi de călătorie vă mai dau poliţiştii:

Supravegheaţi-vă bunurile şi valorile pe care le aveţi la dvs. atunci când vă aflaţi la ghişeele caselor de bilete şi în locuri aglomerate! Nu încredinţaţi bunurile personale şi bagajele unor persoane necunoscute!

Dormind în tren sau în sălile de aşteptare, puteţi rămâne fără portofele, genţi sau bagaje. Nu vă faceţi „prieteni” de ocazie dintre persoanele din compartiment şi nu consumaţi băuturi sau alimente de la necunoscuţi.

Dacă pe timpul călătoriei luaţi cunoştinţă despre săvârşirea vreunei infracţiuni, sesizaţi, de îndată, poliţiştii de la transporturi din staţiile de cale ferată şi trenurile de călători”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3