EcoMoto 930×122

amenzi

ZIUA ŞI AMENZILE PENTRU PATRONII DE LOCALURI

Este de înţeles situaţia grea pe care trebuie să o suporte patronii de localuri, în ceea ce priveşte restricţiile impuse de autorităţi. Cu toate acestea, în loc să evite amenzile care le produc găuri financiare şi mai mari, unii dintre ei încearcă, în continuare, să fenteze regulile.

Citiți și: Amendă și permisul suspendat dacă faci asta pe autostradă!

În cursul zilei de ieri, două societăţi au fost amendate şi o a treia a primit avertisment.

„În ziua de 23 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au depistat o terasă din zona de competență, care funcționa, fără respectarea prevederilor legale în vigoare, deoarece, în ceea ce privește compartimentarea, putea fi asimilată spațiilor închise.
În urma celor constatate, au fost aplicată o sancțiune contravențională (avertisment), conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, totodată reprezentanții societății fiind instruiți cu privire la modul de organizare al activității și respectarea măsurilor de protecție individuală.

Citiți și: Mulți șoferi nu știu asta! Se poate lăsa cu amenzi!

Tot ieri, polițiștii din cadrul Secției 1 Piteşti au constatat faptul că, două terase din zona de competență funcționează, fără respectarea prevederilor legale în vigoare, deoarece, în ceea ce privește compartimentarea, sunt asimilate spațiilor închise.
În urma celor constatate, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, totodată reprezentanții societăților în cauză, fiind instruiți cu privire la modul de organizare al activității și respectarea măsurilor de protecție individuală”, precizează IPJ Argeş.

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90