pizzeria sapori  930 122

elevi

elevi_scoala

DE INTERES PENTRU ELEVI ȘI PĂRINȚI! CALENDARUL EVALUĂRILOR NAȚIONALE!

Ministerul Educației a dat astăzi publicității calendarul evaluărilor naționale pentru finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a.

Citiți și: Examenul de Bacalaureat se schimbă din temelii!

Evaluările, ale căror note nu vor fi trecute în catalog și care au ca scop stabilirea stadiului educațional la care a ajuns fiecare elev în parte, vor avea loc în două sesiuni. A doua le va fi destinată elevilor care din motive întemeiate vor lipsi de la prima sesiune. Conform calendarului, prima sesiune se va desfășura între 6 și 15 mai, iar cea de a doua, între 20 și 29 mai.

În prima sesiune, elevii de clasa a II-a vor avea pe 6 mai evaluarea la limba română, pe 7 mai la limba maternă (acolo unde este cazul), iar pe 8 mai la matematică. Pentru elevii de clasa a IV-a calendarul este următorul: 13 mai – limba română și limba maternă și pe 14 mai – matematică. Elevii de clasa a VI-a vor fi evaluați pe 14 mai la limbă și comunicare, iar pe 15 mai la matematică și științe.

Citiți și: Elevii ar putea merge la școală și sâmbăta!

În a doua sesiune calendarul este următorul: pentru elevii de clasa a II-a – 20 mai, limba română, 21 mai, limba maternă și 22 mai, matematică; pentru elevii de clasa a IV-a – 28 mai, limba română și limba maternă și pe 29 mai, matematică; pentru elevii de clasa a VI-a – 27 mai, limbă și comunicare și pe 28 mai, matematică și științe.

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 POSADA 3