- Publicat de: admin
- 5-03-2014, ora 8:23
- Food and drink
VINUL ROȘU, SĂNĂTATE CURATĂ!
Vinul roșu are o istorie de mii de ani. În general, consumul de băuturi alcoolice provoacă nenumărate probleme de sănătate, însă nu și vinul.
Citiți și: Medicamentul de răceală folosit de toți ascunde pericole majore!El are o mulțime de calități benefice organismului, evident atât timp cât este consumat cu măsură, adică unul sau maxim două pahare pe zi.
Precizăm că vinul roșu reprezintă o sursă de fluor, potasiu, fosfor și colină. Influențează digestia și aportul de energie, stimulează apetitul, scade colesterolul, protejează inima, reglează nivelul zahărului din sânge, ajută memoria și împotriva răcelilor. De asemenea, consumul de vin roșu reduce riscul apariției cancerului de plămâni, a cancerului de prostată și a cancerului mamar.
Citiți și: Argeș. Investiții de 197.000.000 de lei!