pizzeria sapori  930 122

aro

PRIVATIZĂRILE DACIA ȘI ARO AR PUTEA FI ANCHETATE DE DNA! VEZI CINE O SPUNE!

Despre posibila anchetare de către DNA a marilor privatizări s-a mai scris.

Citiți și: Edilul Gentea: Mâine mă duc la DNA cu toate documentele!

Noutatea comunicată astăzi de dcnews.ro este că la Direcția Națională Anticorupție ar exista deja depusă o plângere penală în care s-ar cere o anchetă în acest sens. Sursa citată nu precizează cine ar fi formulat denunțul, dar afirmă că el are ca obiect privatizarea unui număr de 16 societăți comerciale. Printre ele se numără și Automobile Dacia din Mioveni și ARO din Câmpulung Muscel. Prima este extrem de performantă, iar cea de a doua a dispărut de pe piață în urmă cu mai mulți ani.

Potrivit dcnews.ro, plângerea i-ar viza pe reprezentanții din momentul privatizărilor ai Autorității pentru Valorificarea Activelor Statului, pe cei ai respectivelor societăți comerciale și pe cumpărători. „Infracțiunea a fost săvârșită de către persoanele menționate mai sus cu ocazia pregătirii documentației de privatizare și a procedurii de vânzare a pachetului de acțiuni a societăților la care prețul de pornire pentru vânzarea pachetului de acțiuni a fost stabilit prin raport de evaluare simplificat.”, ar scrie în denunțul penal invocat de dcnews.ro.

Citiți și: Noutate absolută pentru Dacia Duster!

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90