930×122 CAPRA 5

accident

accident-cal

S-A ÎNTÂMPLAT DIN NOU: CAL ÎN MIJLOCUL DRUMULUI

Nu trece zi în care pe șoselele din Argeș să nu aibă loc accidente rutiere.

Citiți și: Argeș Accident deosebit de grav! Un TIR s-a răsturnat și a luat foc!

În comuna Mărăcineni, la ieșirea din curtea unei societăți comerciale un șofer în vârstă de 25 de ani din Vâlcea nu a acordat prioritate de trecere unui autobuz. Autoturismul la volanul căruia se afla a intrat în coliziune cu autobuzul, condus regulamentar dinspre Câmpulung Muscel către Pitești de un argeșean de 44 de ani din comuna Boteni. În urma impactului autoturismul a fost proiectat pe acostament și a lovit un pieton. Acesta din urmă, în vârstă de 59 de ani, din Mioveni și șoferul autoturismului au fost răniți. Potrivit Poliției Argeș, pietonul era băut.

Un alt accident rutier s-a produs pe raza comunei Corbeni. Un localnic în vârstă de 31 de ani a lovit cu autoturismul pe care îl conducea un cal lăsat nesupravegheat și care intrase pe carosabil. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu rănirea ușoară a unui pasager din mașină, tot din Corbeni, în vârstă de 37 de ani. Vă amintim că recent un caz similar a avut loc pe drumul național 67 B Pitești-Drăgășani, pe raza comunei argeșene Moșoaia: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/un-sofer-lovit-un-cal-pe-dn-pitesti-dragasani/. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Accident deosebit de grav: 3 mașini și un camion, impact pe cel mai periculos drum

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90