Donaris 930 x 122

profesional new consult

CURS DE FOTOGRAFIE ÎN PITEȘTI

Curs de fotografie în Pitești. Pe 11 octombrie 2016 va demara o nouă sesiune a cursului de fotografie organizat în Pitești de Profesional New Consult: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-fotografie.

Citiți și: Curs acreditat de machiaj profesional în Pitești: cel mai bun preț, cele mai bune condiții de studiu

Este un curs care li se adresează tuturor celor care doresc să îşi îmbunătăţească performanţele fotografice şi să surprindã imaginile perfecte în timpul liber, în vacanţe, cu ocazia diferitelor evenimente, dar şi celor care profesează în domeniu sau care vor să profeseze şi să îşi înfiinţeze astfel propria afacere. Cursul, așadar, le este adresat atât ȋncepătorilor, cât şi avansaţilor.

Dacă doriţi să cunoaşteţi tainele fotografiei, dar şi să obţineţi o diplomă acreditată, soluţia o reprezintă cursul de fotografie http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-fotografie organizat în Piteşti. Vă sunt propuse sesiuni teoretice, dar mai ales practice, realizate în incinta şi în afara săli de curs, pentru capturarea celor mai bune cadre. Oferit la preţul de 700 de lei, cursul este susţinut de un formator cu experienţă în domeniu. Preţul cursului poate fi achitat şi în rate, pentru plata integrală acordându-se reduceri.

Citiți și: Pitești: Curs acreditat de cosmetică: Învață de la profesioniști

Pentru detalii despre cursul de Fotografie http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-fotografie vă puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul acesteia din Pitești, strada Victoriei, nr. 36, etaj 3 (lângă pubul Guiness).

-Mobil: 0784.045.025, 0784.333.777 și 0725.420.330

-Tel/Fax: 0348.436.899

-E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

-Web: www.profesionalnewconsult.ro.

De asemenea, firma va organiza în perioada următoare alte cursuri recunoscute şi acreditate:

Curs Inspector Resurse Umane http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane

Curs Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca

Curs Contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate

Curs Responsabil de Mediu http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu

Curs Arhivar http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3