EcoMoto 930×122

Arges

INUNDAȚII ÎN ARGEȘ – DEBITE ISTORICE

Inundații în Argeș – Debite istorice. Pentru prevenirea unor situaţii catastrofale atunci când se produc inundații, autorităţile din Argeş au stabilit trei zone pentru inundarea dirijată: breşa în digul malului stâng al acumulării Prundu, acumularea nepermanentă Mărăcineni şi incinta Gălăşeşti – malul stâng al acumulării Budeasa. Informația este inclusă în Analiza riscurilor generatoare de situații de urgență, document aprobat recent de Consiliul Județean Argeș.

Citiți și: Tragedie fără margini! A murit electrocutat, în podul unei case

Potrivit sursei citate, în Argeș vârfurile istorice în ceea ce privește inundaţiile au fost înregistrate în 2014, an în care revărsările de ape au afectat nu mai puțin de 233 de localităţi.

În Analiză se mai precizează că localităţile din județ frecvent afectate de inundaţii sunt următoarele: Curtea de Argeș, Arefu, Corbeni, Berevoeşti, Bârla, Lunca Corbului, Mihăeşti, Corbi, Domneşti, Cotmeana, Uda, Nucşoara, Mușătești, Valea Danului, Aninoasa, Albeștii de Argeș, Miceşti, Mălureni, Buzoeşti, Ştefăneşti, Topoloveni, Suseni, Stolnici, Drăganu, Recea şi Merişani. (Foto Arhivă: Inundații în Bascov – anul 2014)

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu fetița de 9 ani dispărută după ce a fost lăsată de mamă lângă o căruță

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3