930 x122 grota rece

smurd

ARGEȘENI DECEDAȚI DE CRĂCIUN

Argeșeni decedați de Crăciun. În ultimele 24 de ore, în a doua și a treia zi de Crăciun. echipajele SMURD din județul Argeș au intervenit la 47 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La 8 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Vă prezentăm în continuare cele mai importante cazuri.

Citiți și: Din nou accident grav pe Autostrada A1, lângă Pitești! A intrat în plin

26 decembrie, ora 8:45 – Un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești a intervenit în orașul Costești, pe strada Pieței, la o femeie în vârstă de 56 de ani aflată în stop cardio-respirator. S-au făcut manevre de resuscitare, dar fără rezultat.

26 decembrie, ora 18:54 – Un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești a intervenit pe strada Schitului din Pitești, la un bărbat de 57 de ani găsit decedat. Nu s-a impus efectuarea manevrelor de resuscitare.

Citiți și: News Alert: Accident, acum, pe Autostrada Pitești- București!

26 decembrie, ora 20:35 – Un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești a intervenit în orașul Ștefănești, pe strada Enculești, la un bărbat de 61 de ani aflat în stop cardio-respirator. Manevrele de resuscitare nu au dat rezultat.

27 decembrie, ora 6:02 – Un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, pe strada Gherea, la un bărbat de 84 de ani aflat în stop cardio-respirator. S-au făcut manevre de resuscitare, care, însă, nu au dat rezultat. S-a constatat decesul.

În toate aceste cazuri, decesul a survenit din motive medicale. (Foto: Arhivă)

Eurial 555 x222
570 X 90 POSADA 3