Donaris 930 x 122

camere video

POLIȚIA LOCALĂ EXTINDE REȚEAUA BIG BROTHER ÎN PITEȘTI

Poliția Locală Pitești ar urma să aibă pentru acest an un buget de 464.000 de lei pentru dotări.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Potrivit proiectului de buget, cea mai mare parte din sumă, 362.000 de lei, va fi cheltuită pentru achiziționarea unui număr de 60 de camere stradale de supraveghere video, cu echipamentul IT aferent.

Locurile în care vor fi amplasate noile camere video vor fi stabilite împreună cu Poliția Română, precizează pentru publicația noastră Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

Pe listă se mai află și cumpărarea unei dube, pentru această investiție fiind prevăzuți 80.000 de lei. Noua duba va înlocui una dintre cele două dube aflate acum în dotarea Poliției Locale, care este veche, conform sursei citate (foto).

Tot în 2020, Poliția Locală Pitești ar urma să își cumpere, cu 22.000 de lei, și 5 computere (click pe imagine pentru vizualizarea listei de dotări):

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3