930×122 CAPRA 5

adient trim

UPDATE: S-A AFLAT CAUZA INCENDIULUI DE LA ADIENT TRIM PITEȘTI

(UPDATE 2): Conform unui comunicat de presă care ne-a fost transmis de firma ADIENT TRIM, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale din partea paramedicilor: o angajată a firmei de pază și o salariată a societății, care a suferit un atac de panică. „Ambele se află acum în afara oricărui pericol”, potrivit sursei citate. 

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

„Activitatea schimbului 2 a fost suspendată, compania asigurând transportul angajaților în condiții de siguranță, iar schimbul 3 a fost anulat. Activitatea în fabrică va fi reluată conform programului stabilit”, se mai precizează în comunicat. 

(UPDATE 1): S-a aflat cauza incendiului de la ADIENT TRIM Pitești. Incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit la un cablu electric neizolat corespunzător, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Argeș. Accident grav în miez de noapte!

Incendiu la ADIENT TRIM Pitești. Sute de angajați s-au autoevacuat, persoană intoxicată cu fum.

Un incendiu a izbucnit în această seară, în jurul orei 21, în incinta fabricii de tapițerii auto ADIENT TRIM Pitești, de pe bulevardul Nicolae Bălcescu din zona de nord a municipiului.

Incendiul a afectat o cameră de comandă electronică, pe o suprafață de aproximativ 20 de mp, și au ars mai multe calculatoare, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Cei 550 de angajați care se aflau la muncă în schimbul 2 au ieșit din clădire imediat după pornirea alarmei de incendiu. Totuși, ne informează sursa citată, o persoană s-a intoxicat cu monoxid de carbon. Primește îngrijiri medicale de la echipajul cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat trimis la fața locului.

Incendiul a fost lichidat, intervenția fiind asigurată de echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă și spumă. Cauza urmează să fie stabilită.

Fabrica ADIENT TRIM din Piteşti a fost înfiinţată în 2002. De atunci, numărul angajaţilor a crescut constant, la fel şi portofoliul de produse, tapiţeriile realizate aici regăsindu-se anual pe mai mult de 1.150.000 de maşini. ADIENT TRIM Piteşti are acum peste 2.150 de angajaţi, iar echipa se află în proces de extindere, în contextul creşterii capacităţii de producţie care a avut loc în toamna anului 2017. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90