EcoMoto 930×122

accident

    ACCIDENT CUMPLIT! DOUĂ VICTIME – UN COPIL A MURIT

    Azi-noapte, în jurul orei 2, un grav accident rutier a avut loc pe raza comunei argeșene Călinești, pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea.

    Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

    O căruță în care se aflau două persoane a fost lovită de un autoturism Dacia Sandero. În urma impactului, violent, cei doi din căruță au decedat. Căruțașul, care avea 42 de ani, a murit pe loc, iar pasagerul, un copil în vârstă de 4 ani, a mai trăit câteva minute ulterior accidentului. Un echipaj medical de pe ambulanță a încercat să-l resusciteze. Din păcate, fără rezultat. Ambele victime, tată și fiu, erau din comuna Priboieni.

    Potrivit primelor date ale anchetei declanșată de Poliția Rutieră, căruța nu era semnalizată pe timp de noapte. Șoferul autoturismului, un taximetrist, are 52 de ani și este din Călinești. Taximetristul se întoarcea acasă, conducând dinspre Pitești. A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. (Foto Arhivă: romaniatv.net)

    Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3