930×122 CAPRA 5

accident

    ACUM: ACCIDENT DE MICROBUZ

    UPDATE: Polițiștii rutieri au stabilit că vinovat pentru producerea accidentului este șoferul microbuzului, Marian Lucian D., din comuna argeșeană Băbana, în vârstă de 32 de ani. Pe numele lui a fost făcut dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Acesta nu ar fi păstrat distanța laterală regulamentară, microbuzul maxi-taxi lovind în spate autoturismul, care era staționat din cauza unor probleme tehnice.

    Citiți și: Băiețel de 11 ani, omorât în drum spre școală

    Șoferul autoturismului, Lucian I., de 53 de ani, tot din Băbana, nu a fost rănit. În schimb, în urma impactului, un călător din microbuz, Gheorghe B., în vârstă de 58 de ani, și el din Băbana, a suferit un traumatism cranio-cerebral minor și o plagă la buza de sus. Bărbatul a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la spital cu o ambulanță SMURD.

    Acum: accident de microbuz. Un accident de circulație în care au fost implicate un microbuz maxi-taxi marca Volkswagen și un autoturism Volkswagen Passat a avut loc în urmă cu puțin timp pe strada Trivale din Pitești, către comuna Băbana, mai sus de zona în care se află Grădina Zoologică.

    Citiți și: Accident grav, cu 3 mașini! Un om a ajuns la spital

    Potrivit primelor informații, microbuzul ar fi lovit autoturismul în partea din spate. Un pasager din microbuz ar fi rănit la gură. Un echipaj al Poliție Rutiere ajuns la fața locului va stabili cauza accidentului și va decide măsurile care se impun. Vom reveni cu amănunte. (Foto: Arhivă)

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90