NOR CURIER 930X122

bratianu

PITEȘTI: NESIMȚIRE ȘI KITSCH (GALERIE FOTO)

Primăria își exersează cu tupeu și în mod repetat talentul de a face praf și pulbere domeniul public al Piteștiului, devenit loc pentru experimente urbanistice kitsch-oase.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Spațiile verzi distruse, arborii culcați nemilos la pământ, băncile cu înfățișare de criptă, cazematele oribile de la tomberoanele de gunoi și, în general, tonele de beton care sufocă orașul sunt dovezi temeinice ale meltenismului care caracterizează administrația Pendiuc-Ionică.

O altă demonstrație de forță a acestui prost gust inepuizabil în Pitești sunt trotuarele colorate. Colorate cu vopsea de calitate zero, după cum puteți vedea și în fotografiile pe care vi le prezentăm. Sunt fotografii făcute pe bulevardul I.C. Brătianu, peste drum de noul Centru de Afaceri al lui Gheorghe Badea, în apropierea Casei Corpului Didactic Argeș.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Pe alocuri, abia aplicată în urmă cu puține luni, vopseaua s-a luat, iar în trotuar a apărut și o gaură, parcă simbol al felului deplorabil în care arată multe străzi și trotuare din Pitești.

Pitești, orașul în care, sub pretextul aceluiași proiect de regenerare urbană, parcul de vis-a-vis de Colegiul „Brătianu” a fost transformat într-un horror urbanistic: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/somn-usor-pitesti-galerie-foto/ sau în care a apărut pista pentru bicicliști care nu duce nicăieri: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/pista-pentru-biciclisti-care-nu-duce-nicaieri/.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90