930 x122 grota rece

semafoare

E OFICIAL! VESTEA MULTĂ AȘTEPTATĂ DE ȘOFERI, ÎN PITEȘTI

E oficial! Vestea mult așteptată de șoferi, în Pitești. Potrivit unui proiect oficial al municipalității, în mai multe zone din Piteşti va fi mărită durata de funcţionare pe culoarea verde pentru șoferi a semafoarelor din intersecţii.

Citiți și: Revoluție în trafic! Apar primele semafoare cu linii

Una dintre aceste zone este intersecţia dintre străzile Smeurei şi Armand Călinescu.

Autorităţile locale vor mări durata de funcţionare pe culoarea verde a semaforului pentru şoferii care coboară de pe strada Smeurei către Centru, pentru a fluidiza astfel traficul rutier.

Citiți și: ,,Am fost tot timpul criticat cu semafoarele astea, multă lume este de acord cu ele”

O altă măsură avută în vedere este creşterea timpului pe culoarea verde pentru pietonii care traversează strada Negru Vodă din Nord în zona semaforului cu buton. Culoarea verde ar urma să fie activă 20 de secunde, în loc de 14 cât este în prezent. Pietonii au reclamat că nu au timp să treacă în siguranță strada în cele 14 secunde.

Măsurile vor fi aprobate în curând, în următoarea ședință a Comisiei de circulație a municipiului Pitești.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90