EcoMoto 930×122

bloc

UPDATE: PROIECTUL BLOCULUI CE SE VA CONSTRUI VIZAVI DE JANDARMERIE MAI NECESITĂ ANALIZĂ

 

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

UPDATE: Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Pitești de miercuri, 22 iulie, s-a aflat și un proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal și a
Regulamentului local de urbanism aferent acestuia, în vederea realizării investiției
„Construire imobil locuințe colective cu funcțiuni complementare” pe terenul situat în
municipiul Pitești, strada Smeurei, nr. 8A, 8B, 8C, proiect despre care ePitești.ro a mai relatat.

Proiectul PUD, care face referire la  un bloc de locuințe colective cu funcțiuni complementare ce va fi construit în apropierea sediului Jandarmeriei Argeș (pe partea opusă acestuia), a fost retras ieri de pe ordinea de zi a CL PItești, spre analiză.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

 Știrea inițială (21 iulie):

Proiectul aparține dezvoltatorului imobiliar Perfect House Lux S.R.L., firma omului de afaceri Gabriel Eftimie.

Noua construcție va avea regim de înălțime Sb+Ds+P+4-5E, cu o înălțime maximă la cornișă de 21 de metri și va fi ridicată pe un teren de 1.418 mp, vizavi de un alt proiect imobiliar, cel al familiei Păun – Mario Păun, Mihai Păun (patronul firmei S.C. Pavone S.R.L.) și Luminița Păun.

Ansamblul de locuințe colective  se va construi în locul unor foste imobile achiziționate (cu tot cu terenul aferent) de investitor în urmă cu un an, într-o zonă preponderent de case (exceptând ieșirea la strada Smeurei, toate celelalte vecinătăți sunt reprezentate de case – VIDEO, ianuarie 2020).

Proiectul a ajuns la municipalitate, pentru elaborarea Planului Urbanistic Zonal și a Regulamentului Local de Urbanism.

Astăzi, 21 iulie, cu o zi înainte de ședința ordinară a CL Pitești în care proiectul va fi supus votului, Compartimentul Dezvoltare Urbană din cadrul Direcției Arhitect Șef a Primăriei Pitești a transmis Direcției Administrație Publică locală o adresă (ce a ajuns și în mapele aleșilor locali) cu mai multe clarificări referitoare, inclusiv la acest proiect imobiliar, în care se arată, printre altele că accesul auto și accesul pietonal la viitorul ansamblu de locuințe se vor face din strada Smeurei. “Accesul auto în incintă se va realiza printr-o cale de acces care se separă în două alei interioare: o alee cu viraj stânga, care deservește accesul la 7 locuri de parcare pe platforme betonate, cât și ieșirea autovehiculelor în strada Smeurei și o alee în rampa care va asigura accesul în garajele de la subsol, de la demisol și la 10 locuri de parcare amenajate pe platforme betonate” .

Click pe FOTO pentru detalii!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90