bloc

PROIECTUL VIITORULUI BLOC AL OMULUI DE AFACERI GABRIEL EFTIMIE, BĂGAT IAR ÎN CL PITEȘTI

Proiectul de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal și a Regulamentului local de urbanism aferent acestuia, în vederea realizării investiției „Construire imobil locuințe colective cu funcțiuni complementare” pe terenul situat în municipiul Pitești, strada Smeurei, nr. 8A, 8B, 8C, proiect despre care ePitești.ro a mai relatat, e introdus din nou pe ordinea de zi a  Consiliului Local Pitești.  Mai exact în ședința de joi, 27 august.

Citiți și: Piteşti: Bloc nou în Tudor Vladimirescu

E vorba de viitorul bloc de locuințe colective cu funcțiuni complementare ce va fi construit în apropierea sediului Jandarmeriei Argeș (pe partea opusă) al cărui PUD  a fost retras luna trecută de pe ordinea de zi a CL Pitești, spre analiză (amănunte, AICI).

Noua construcție – pe care dezvoltatorului imobiliar Perfect House Lux S.R.L., firma omului de afaceri Gabriel Eftimie- vrea să o ridice în zonă – va avea regim de înălțime Sb+Ds+P+4-5E și va fi amplasată pe un teren de 1.418 mp, destul de aproape de un alt proiect imobiliar, cel al familiei Păun – Mario Păun, Mihai Păun (patronul firmei S.C. Pavone S.R.L.) și Luminița Păun.

Citiți și: Un nou bloc în Pitești. Este de așteptat să aibă multe etaje

Ansamblul de locuințe colective  se va construi în locul unor foste imobile achiziționate (cu tot cu terenul aferent) de investitor în urmă cu un an, într-o zonă preponderent de case (exceptând ieșirea la strada Smeurei, toate celelalte vecinătăți sunt reprezentate de case

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441