NOR CURIER 930X122

administrator

REVOLTĂ LA BLOC. ASOCIAŢIILE DE PROPRIETARI DIN ARGEȘ PROTESTEAZĂ

Revoltă la bloc. Asociațiile de proprietari din Argeș protestează. Noua lege a asociațiilor de proprietari-legea 196/2018 este contestată de sute de asociaţii de proprietari din judeţul Argeş, care s-au raliat unui demers la nivel naţional care implică zeci de mii de astfel de entităţi.

Citiți și: Apare o nouă taxă!

Circa 500 de asociaţii de proprietari din Argeş au semnat în acest sens o petiţie prin care solicită modificarea urgentă a legii, care „prezintă exprimări confuze care împiedică buna funcţionare a acestor asociaţii”.

Printre aspectele contestate se numără introducerea noţiunii de „administrator de condominiu”, care nu există în nomenclatorul meseriilor, plafonul de casă de 1.000 de lei care le este impus doar asociaţiilor și amenzile mari pentru unele abateri. Mai multe asociaţii – prin reprezentanţii lor – ameninţă chiar cu desfiinţarea.

Citiți și: Viața la bloc, tot mai scumpă!

Au fost inițiate şi petiţii prin care se cere abrogarea integrală a legii, lege intrată în vigoare pe 28 septembrie 2018.

AICI poate fi consultată noua lege a asociațiilor de proprietari. Noua lege a asociațiilor de proprietari prevede o serie de amenzi (AICI, subiectul pe larg).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90