930 x122 grota rece

baroni

Cătălin Teodorescu: „Bugetul este făcut pentru baronii și clientela USL!”

Proiectul bugetului de stat pentru anul 2014 urmează să fie votat în plenul Parlamentului la începutul lunii viitoare. Preşedintele PDL Argeş, deputatul Cătălin Teodorescu, este de părere că bugetul propus de USL demonstrează neputinţa și incompetenţa Guvernului.

Citiți și: „Pur și simplu v-au călcat în picioare!”

„Bugetul pentru anul 2014 arată care sunt adevăratele priorități ale PSD și PNL: alimentarea baronilor locali și clientelei politice cu banii luați din buzunarul tuturor românilor prin noi taxe și impozite. Cu alte cuvinte, finanțarea campaniei electorale de anul viitor a PSD și PNL direct din banii românilor. Guvernanților nu le pasă că economia se prăbușește, că locurile de muncă se reduc și că puterea de cumpărare scade ca urmare a creșterilor de prețuri. Singura lor preocupare este satisfacerea clientelei politice prin sufocarea cu taxe și impozite a mediului privat și a românilor, în general”, declară Cătălin Teodorescu.

Deputatul democrat-liberal amintește că PDL a depus o serie de amendamente pe care le consideră de stimulare a creșterii economice, amendamente care au fost, însă, respinse.

Citiți și: Planuri pentru Pitești: Decizii capitale!

„PDL a depus peste 1.300 de amendamente pentru a stimula mai buna colectare a veniturilor la buget, pentru a bloca creșterea taxelor, pentru a susține crearea de locuri de muncă prin investiții și pentru a crește nivelul de trai al românilor. Toate amendamentele au fost respinse de majoritatea PSD și PNL pentru că adoptarea lor ar fi însemnat ca România să se dezvolte prin mediul privat, să creeze locuri de muncă, să aducă mai mulți bani în buzunarele românilor. Răspunderea pentru dezastrul economic de anul viitor le aparține în exclusivitate PSD și PNL,  iar PDL nu poate vota un buget care condamnă România la sărăcie și subdezvoltare”, precizează deputatul Cătălin Teodorescu, preşedintele PDL Argeş.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3