Eurial 930 x 122

bazin

Straniu: Firmă de apartament, fără angajați, face o piscină luxoasă în Pitești

Straniu: Firmă de apartament, fără angajați, face o piscină luxoasă în Pitești

Citiți și: Senatorul Dănuț Bica nu se lasă! Ce vrea acesta să facă în Pitești

Un nou proiect de infrastructură, despre care ePitești a informat ieri, atrage atenția locuitorilor din Pitești.

O piscină acoperită etajată ultramodernă este planificată să fie construită pe strada Digului nr. 17, în apropiere de Autostrada A1.

Citiți și: Ce se întâmplă la ștrandurile din Pitești: Vești fabuloase pentru toată lumea

Inițiatorul proiectului a solicitat aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) în ședința Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism (CTATU), care va avea loc mâine.

Amănunte despre subiect puteți re(citi) AICI.

Conform informațiilor publicate pe site-ul Primăriei Pitești, viitoarea clădire va avea două etaje și va include, pe lângă piscina acoperită, facilități precum o saună, o sală de fitness și forță și un mic magazin.

Proiectul prevede și realizarea a 42 de locuri de parcare pentru autoturisme și locu pentru autocar.

Suprafața totală a terenului pe care se va realiza investiția este de peste 3.500 de metri pătrați.

Cu toate acestea, informațiile financiare despre firma responsabilă de realizarea proiectului ridică semne de întrebare.

Straniu: Firmă de apartament, fără angajați, face o piscină luxoasă în Pitești

Conform financiarpress.ro, firma respectivă nu are angajați și își are sediul într-un apartament din nordul Piteștiului.

Anul trecut, firma a raportat o cifră de afaceri de 75.963 lei și un profit de doar 3.268 lei, după ce în 2022 a înregistrat o pierdere de 18.655 lei.

Aceste date sunt obținute de la Ministerul Finanțelor și ridică îndoieli privind capacitatea firmei de a realiza un proiect de asemenea anvergură.

Proiectul urmează să fie discutat în cadrul ședinței CTATU, unde inițiatorul va prezenta detaliile și va solicita aprobarea necesară pentru a demara construcția.

Dacă proiectul va fi aprobat, Piteștiul ar putea beneficia de o nouă infrastructură modernă de recreere și sport.

Deși proiectul promite o infrastructură modernă și atractivă pentru locuitorii din Pitești, detaliile financiare și administrative ale firmei investitoare ridică semne de întrebare.

Rămâne de văzut dacă inițiatorul va reuși să convingă autoritățile locale să primească ,,undă verde” pentru acest proiect ambițios.

Foto: Descriptiv

Sursa: financiarpress.ro

555 X 222 CAPRA
eurial 570×90