pizzeria sapori  930 122

trafic de droguri

Argeș: Afaceri interzise, de milioane, într-un bar! Oamenii legii, operațiune MAJORĂ!

Argeș: Afaceri de milioane într-un bar! Oamenii legii, operațiune MAJORĂ!

Citiți și: Flagrant delict: Persoane cercetate pentru trafic de droguri, prinse în acțiune

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, în colaborare cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au desfășurat o operațiune majoră pentru combaterea traficului de droguri de mare risc și a operațiunilor ilegale cu produse psihoactive.

În urma investigațiilor, s-a stabilit că, începând cu luna mai 2024, două persoane, una de 30 de ani și cealaltă de 47 de ani, au fost implicate activ în distribuirea de droguri de mare risc.

Citiți și: Acuzații șocante! Judecătoare arestată pentru că proteja traficanți de droguri

Unul dintre suspecți lucra ca vânzător la un bar dintr-o localitate rurală, iar celălalt era administrator, transmite Poliția Argeș.

Argeș: Afaceri de milioane într-un bar! Oamenii legii, operațiune MAJORĂ!

Amândoi au desfășurat operațiuni sistematice de comercializare a drogurilor și substanțelor psihoactive.

Pentru strângerea probelor necesare, pe data de 17 iunie 2024, autoritățile au efectuat percheziții la locuințele suspecților.

În timpul acestor percheziții, au fost descoperite și confiscate aproximativ 15 grame de cocaină, 30 de grame de 2-MMC (substanță cu efect psihoactiv), ustensile pentru porționarea și cântărirea drogurilor, și suma de 1.500 de lei.

După administrarea probatoriului, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea celor două persoane pentru 24 de ore.

Ulterior, pe 18 iunie, instanța a decis arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 de zile.

Pe tot parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de toate drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, inclusiv de prezumția de nevinovăție.

 

Imagini: IPJ Argeș

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Toma spune:

    bravo …pe ei….pe mama lor…la pușcărie …nu le vom simți lipsa…suntem destui..felicitări jandarmilor care stau la 40 de grade cu cagulele alea pe cap …bravo. ..la cat mai multe arestări ei de ce nu….dispariții de pe planeta a astora care fac așa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3