Donaris 930 x 122

trafic de droguri

Flagrant delict: Persoane cercetate pentru trafic de droguri, prinse în acțiune

Flagrant delict: Persoane cercetate pentru trafic de droguri, prinse în acțiune

Citiți și: Operațiune de anvergură în Pitești

Doi bărbați, acuzați de trafic de risc, au fost prinși în flagrant delict de polițiști și procurori DIICOT Pitești:

,,În ambele cauze, din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că, în cursul lunii aprilie, doi bărbați ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc, respectiv canabis, către tineri consumatori, din județul Argeș.

Citiți și: Mascații au descins în Argeș. Locuințe transformate în depozite de droguri

În prima cauză, la data de 16 aprilie a.c., un bărbat, de 26 de ani, a fost prins în flagrant delict, în municipiul Pitești, în timp ce ar fi comercializat aproximativ 50 de grame de canabis, pentru 2.000 de lei.

În cea de-a doua cauză, în seara de 16 aprilie a.c., un alt bărbat, de 22 de ani, din județul Olt, a fost prins în flagrant delict, în municipiul Pitești, în timp ce ar fi comercializat aproximativ 200 de grame de canabis, pentru 4.000 de lei.

De asemenea, în autoturismul cu care se deplasa au fost descoperite și ridicate 5 grame de fragmente vegetale, susceptibile a fi drog de risc, o țigaretă confecționată artizanal, un grinder, precum și ustensile destinate consumului și porționării de droguri.”, transmite IPJ Argeș.

 

La data de 16 aprilie 2024, după administrarea probatoriului, procurorii au dispus reținerea celor doi bărbați, pentru 24 de ore.

Flagrant delict: Persoane cercetate pentru trafic de droguri, prinse în acțiune

Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă a unuia dintre bărbații reținuți.

Față de cel de-al doilea procurorii D.I.I.C.O.T.Pitești au dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

,,Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, precizează Poliția Argeș.

Imagini: IPJ Argeș

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90