New Profesional Consult 930 x 122

bianca oprea

A LUAT PERMISUL! VEZI GALERIE FOTO!

Este frumoasă și talentată la muzică, iar de ieri a intrat în rândul șoferilor. A obținut permisul de conducere auto, realizare pe care a ținut să o împărtășească și cu prietenii ei de pe Facebook. ,,Aşa să tot iau examene în viaţa asta: zero greşeli şi felicitări la final. Acum feriţi-vă!’’, scrie ea, mai în glumă, mai în serios, pe contul său de socializare.

Citiți și: Atenție, șoferi! Schimbare majoră pentru toți deținătorii acestor categorii de permis

Vorbim despre Bianca Oprea, elevă la Liceul de Artă ,,Dinu Lipatti’’ din Pitești și solistă vocală a trupei Modern. Cântă de la vârsta de șapte ani și are în plan să urmeze Conservatorul, la secția de canto clasic.

Despre Bianca Oprea puteți citi și aici: http://epitesti.ro/caleidoscop/muzica/ce-voce-calda-inca-un-produs-de-succes-al-scolii-de-muzica-dinu-lipatti/. (Foto: Facebook Bianca Oprea)

Citiți și: Atenție! Sunt vizați toți șoferii cu permis categoria B

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90