930 x122 grota rece

elevi în practică

42 de elevi se pregătesc să devină jandarmi în Argeș

42 de elevi ai Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi Drăgășani și Fălticeni se vor pregătii alături de jandarmii argeșeni. Aceștia vor desfășura stagiul de practică la Jandarmeria Argeș.

Citiți și: Zeci de forțe proaspete în Argeș!

„Începând de astăzi, și până la sfârșitul lunii iulie, o nouă serie de elevi ai Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi Drăgășani și Fălticeni vor desfășura stagiul de practică în unitatea noastră.

Cei 42 de elevi au fost primiți în colectivul unității, unde li s-au prezentat scopul și obiectivele stagiului de practică, precum și misiunile desfășurate de jandarmi.

Citiți și: Mesaj de ultim moment și crucial de la Poliție, ISU, Jandarmerie și Antidrog

Elevii vor fi repartizați să desfășoare activități în cadrul structurilor de ordine și siguranță publică și vor participa la misiuni alături de jandarmi cu experiență.

Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, principalele activități ce vor fi desfășurate vizează însușirea modului de acțiune în cadrul elementelor de dispozitiv precum și interacțiunea cu cetățenii.

Totodată, activitățile au ca scop consolidarea și transpunerea în practică a cunoștințelor teoretice dobândite în cursul anului școlar, precum și formarea și dezvoltarea deprinderilor practice.

Le dorim elevilor mult spor în procesul de învățare și mult succes în cariera militară.”, transmite Jandarmeria Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3