930 x122 grota rece

emag

8 lucruri de luat în considerare atunci când alegeți jocuri pentru copii

Căutați modalități de a petrece timpul în familie cu interacțiune egală și multă plăcere? Jocurile de societate ar putea fi răspunsul, deoarece pot fi o modalitate amuzantă și atrăgătoare de a sta împreună în familie și de a avea câteva momente plăcute, îndepărtându-vă de toată agitația vieții.

Citiți și: Cadoul de primăvară perfect pentru doamnele pasionate de lucrul manual

Ceea ce este cu adevărat important este să alegeți tipul potrivit de jocuri pentru copii. Nimeni nu vrea să joace un joc care pare să devină incredibil de plictisitor și monoton după un timp. A existat o dezvoltare interesantă a tipurilor de jocuri de societate în ultimele câteva decenii.

Cu toate acestea, ceea ce se întâmplă de obicei este că oamenii primesc recomandări repetitive și nu înțeleg cu adevărat realele bijuterii ascunse care sunt disponibile, sau pur și simplu nu înțeleg cum să aleagă jocul de societate perfect pentru a petrece timp cu copiii.

Citiți și: Secretul amenajării bucătăriei: unde plasezi aragazul?

Copiii pot fi copleșiți de numărul de opțiuni; prin urmare, este important să recunoaștem care este o alegere bună pentru ei.

Dacă vă chinuiți să găsiți un joc de societate bun, nu vă faceți griji. Există o mulțime de modalități de a da peste jocul ideal. Puteți să vă întrebați prietenii, să vizitați o cafenea de jocuri de societate, să faceți o căutare pe internet sau să urmăriți vloggeri și bloggeri de jocuri de societate.

Există câteva puncte pe care trebuie să le aveți în vedere înainte de a cumpăra un joc de societate, dar cel mai importat, trebuie să evitați să vă gândiți prea mult.

Iată o listă de lucruri pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeți un joc de societate pentru copii:

1. Numărul de persoane care se joacă

Există atât de multe jocuri care pot fi jucate cu un singur jucător sau cu mai mulți jucători. Unele jocuri pentru copii sunt fixe în ceea ce privește numărul de participanți, în timp ce altele sunt flexibile. Verificați întotdeauna caseta înainte de a cumpăra un joc de societate și asigurați-vă că este în conformitate cu preferințele dumneavoastră. Cutia vă va indica de obicei numărul de jucători, de exemplu:

– 2 jucători: doar 2 jucători

– 2-5 jucători: minim 2 jucători și maxim 5 jucători

– 2+: cel puțin 2 jucători, fără un maxim (acestea sunt adesea jocuri de echipă)

2. Durata atenției

Este jocul suficient de intrigant pentru a-i ține pe copii interesați până la finalizare? Durata jocurilor variază de la câteva minute la câteva zile. Dacă aveți copii mici, ar fi bine să alegeți jocuri pentru copii cu o durată de atenție scurtă și care oferă rezultate rapide.

Nu vreți ca cei mici să creadă că jocul este prea lung și îi trage la limită. Pe de altă parte, copiilor mai mari le-ar putea plăcea jocurile cu o durată mai lungă.

3. Focus

Concentrarea este un aspect foarte important al unui joc, deoarece semnifică cu adevărat capacitatea acestuia de a-i ține pe toți implicați. Este jocul suficient de bun pentru ca copiii să nu se plictisească atunci când nu este rândul lor și nu sunt implicați activ?

Nimeni nu vrea să se simtă plictisit și plictisitor în timp ce este rândul altcuiva și nu puteți să aduceți mereu oamenii înapoi la masă. Dacă este cazul, ar trebui să luați în considerare jocurile cu acțiune spontană, în care toți jucătorii sunt implicați în permanență.

4. Tema

Dacă copilul dvs. are o înclinație către un anumit subiect, atunci optați pentru jocul care urmează acea temă. Jocurile de societate au diverse teme și cel mai bine este să aflați care este tema care îl interesează pe copilul dumneavoastră, astfel încât să se poată distra.

5. Jocul

Notați-vă tipul de jocuri pentru copiii dvs. pe care le-au jucat deja și care le-au plăcut. Acest lucru vă poate da o idee despre ceea ce le place și ceea ce nu le place. Modul de joc este un element foarte important în selectarea jocului de societate potrivit pentru copilul dumneavoastră.

6. Competiție

Copilul dumneavoastră are un spirit competitiv? Atunci căutați jocuri care îi permit să se confrunte cu alți participanți și să concureze. Nu este rău să fii un învingător. Dacă nu este cazul, atunci există și o serie de jocuri cooperatiste în ofertă.

7. Complexitate

Complexitatea variază de la un joc la altul și este important să recunoașteți cantitatea potrivită pentru copilul dumneavoastră. Există cărți de reguli mai lungi și multe de reținut pentru jocurile mai complexe. Aceste jocuri necesită o gândire profundă, planificare și luarea de rânduri. Aflați dacă copilul dvs. preferă jocurile care au acțiune spontană sau mișcare lentă înainte de a cumpăra unul.

8. Spațiu pentru a vă juca

De cât spațiu dispuneți sau cât spațiu sunteți dispus să oferiți jocului? Puteți lăsa jocul așa cum este și să vă întoarceți la el mai târziu dacă nu îl terminați dintr-o singură ședință? Dacă aveți un spațiu limitat, atunci devine puțin cam strâmt să aveți jocuri cu o tablă de joc mare și cărți împrăștiate. Așadar, alegeți un joc care să se potrivească bine în spațiul pus la dispoziție.

În cele din urmă, ultimul și cel mai important lucru de menționat este să nu vă limitați la jocuri pentru copii. Extindeți experiența de joc a dumneavoastră și a copilului dumneavoastră.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3