930×122 CAPRA 5

radar

ABIA A OBȚINUT PERMISUL ȘI A RĂMAS FĂRĂ EL. RADARUL L-A ÎNREGISTRAT CU 119 KM/H

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Argeș: Viteză record în weekend! Mai avea puțin și își lua „zborul”!

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 169 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 50.000 de lei, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 20 de permise de conducere şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Viteză excesivă

Citiți și: Argeș: Șofer lăsat pieton pentru 120 de zile după ce a fost prins cu 121 km/h în localitate

În ziua de 2 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr de 18 ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza comunei Schitu Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 119 km/h.

„Tânărul a fost sancționat conform OUG 195/2002R cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile”, precizează IPJ Argeș.

Tot ieri, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 32 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 127 km/h.

Bărbatul a fost sancționat conform OUG 195/2002R cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Conduceau fără drept

Și poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş au depistat  marți un bărbat de 32 de ani, din comuna Munteni, județul Galați, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Drăganu, având dreptul de a conduce suspendat.

„În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal”, mai precizează IPJ Argeș.

În ziua de 2 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 59 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe str. Calea Câmpulung din Pitești, având permisul de conducere anulat.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mică decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

(Foto descriptiv: FB Poliția Română)

 

 

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90