Donaris 930 x 122

accident rutier

O șoferiță începătoare a provocat accidentul grav de pe DN 65

Update, 23 octombrie, ora 07:45

IPJ Argeș transmite: „Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că o femeie de 35 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 65, pe raza comunei Lunca Corbului, din direcția Pitești spre Slatina, în împrejurări care urmează să fie stabilite prin cercetări, pe fondul efectuării unei depășiri și al lipsei de experiență în condus, ar fi revenit brusc pe sensul său de deplasare, împrejurare în care ar fi intrat în coliziune cu autoturismul pe care îl depășea, condus de o femeie de 20 de ani, din Pitești, care a ieșit în afara părții carosabile.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

De asemenea, primul autoturism a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un copac.

În urma evenimentului rutier, au suferit leziuni conducătoarea primului autoturism, precum și un bărbat de 38 de ani, din București, care se afla pe locul din dreapta față, și un minor de 6 ani, pasager spate. De asemenea, din al doilea autoturism au suferit leziuni conducătoarea autoturismului, precum și un bărbat de 49 de ani, din Pitești, pasager dreapta față, și o femeie de 47 de ani, din Pitești, pasageră spate.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.”

Accident grav! 6 victime, printre care un copil de 6 ani

Update, ora 14:09, ISU Argeș transmite: „Este vorba de un bărbat de aproximativ 36 de ani, care a suferit amputație la membrul superior drept.

În fiecare dintre autoturisme se aflau câte 3 persoane, iar printre acestea și un băiat în vârstă de 6 ani, care a suferit leziuni ușoare.

 

Dintre cele 6 persoane, 4 adulți și minorul sunt transportați la unitățile spitalicești pentru îngrijiri și investigații medicale.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de stins incendii, o autospecială de descarcerare și 3 echipaje SMURD, alături de două echipaje SAJ.”

 

Update, ora 13:45, IPJ Argeș transmite: „La acest moment, polițiștii Serviciului Rutier au procedat la efectuarea cât mai rapidă a cercetării locului faptei, pentru stabilirea împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, și reluarea traficului rutier. 

Traficul este blocat pe perioada efectuării măsurătorilor”

Update, ora 13.29, ISU Argeș transmite: „Două autoturisme sunt implicate și 6 persoane sunt evaluate de către echipajele medicale. 

Pentru una dintre victime a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a o extrage din autoturism, acesta prezentând și amputație la un membru.

Știrea inițială, ora 13.13 – Argeș: Accident deosebit de grav!

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs pe DN65, zona restaurantului Stejarul.

Potrivit primelor informații, conducătorul unui autoturism marca BMW a pierdut controlul volanului și a ieșit în afara părții carosabile.

În urma accidentului ar exista trei victime. Una dintre ele ar avea mâna tăiată.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de stins incendii, o autospecială de descarcerare și două echipaje SMURD, alături de un echipaj SAJ.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • . spune:

    Din imaginile și filmările alăturate acestui articol se observă ca Bmw-ul are in partea din față urma loviturii cu un copac. Deci șoferița de 35 ani care depășea era cu Bmw-ul. Dar pe Renault se observa bulina de începător. Ori ambele șoferițe erau începătoare, ori vina nu este a șoferiței începătoare din Renault care nu a depășit aiurea ci a șoferiței din Bmw al cărei soț si-a pierdut mâna.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3