930 x122 grota rece

accident rutier

Accident în Argeș, cu două victime!

Update, ora 10:31, IPJ Argeș transmite: 

„La fața locului au intervenit polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, care au asigurat primele măsuri.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni au procedat la efectuarea cât mai rapidă a cercetării locului faptei, pentru eliberarea părții carosabile și reluarea traficului.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii rutieri, s-a stabilit că o femeie de 35 de ani, din Beleți Negrești, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza comunei Călinești, din direcția Topoloveni spre Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, pe fondul pătrunderii pe contrasens, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sens opus, condus de o femeie de 48 de ani, din Ștefănești.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

În urma evenimentului, cele două conducătoare auto au suferit leziuni, fiind preluate de echipaje medicale și transportate la spital pentru îngrijiri.

De asemenea, cele două conducătoare au fost testate cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.”

Update, ora 09:15, ISU Argeș transmite:

„Paramedicii SMURD au monitorizat o victimă în vârstă de aproximativ 48 de ani, care acuză dureri în zona cervicală și la membrul superior drept.

Ambele persoane sunt transportate la spital de către echipajele medicale.”

Update, ora 08:29, ISU Argeș transmite:

„În urma evenimentului au rezultat două victime, ambele de sex feminin, care nu se puteau evacua din cauza leziunilor, fiind necesare efectuarea manevrelor de extragere din partea pompierilor.”

Știrea inițială, 08:29

În această dimineață, un accident rutier s-a produs pe DN 7, pe raza localității Călinești, în zona postului de poliție.

Potrivit primelor informații, două autoturisme sunt implicate.

În urma evenimentului rutier, ar exista și victime.

La fața locului intervin pompierii de la Garda de Intervenție Topoloveni și Detașamentul Pitești cu o autospecială de stins incendii și o descarcerare, alături de o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj al SAJ.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3