Donaris 930 x 122

accident rutier

Accident grav! A căzut cu mașina în gol de la 25 de metri!

Accident  grav în Arad. Un șofer a scăpat cu viață după ce a căzut cu mașina de pe un pod, de la o înălţime de aproximativ 25 de metri, notează Antena 3 CNN.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Mașina a căzut de pe pod și s-a răsturnat cu roțile în sus pe liniile de tramvai.

Conducătorul auto, un bărbat de 75 de ani, s-a ales doar cu o zgârietură în urma evenimentului rutier, chiar dacă autoturismul s-a făcut praf.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

Norocul acestuia a fost că purta centura de siguranță.

„Am avut cam 60, 65 km la oră. Când am ajuns în vârf, am dat peste polei. Mașina a început să facă stânga dreapta, apoi m-am pierdut și am apăsat accelerația. M-am dus peste parapet, s-a dus și parapetul și m-am întors cu roțile în sus pe linia de tramvai”, a declarat șoferul în vârstă de 75 de ani, potrivit sursei citate.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului.

Sursă foto: Digi24

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90