EcoMoto 930×122

accident de muncă

Accident grav de muncă la Karcher. Bărbat resuscitat, după ce a fost prins în utilaj

Bărbat resuscitat, după ce a fost prins în utilaj la fabrica de aspiratoare Karcher din Curtea de Argeş.

Citiți și: Eveniment grav la Argeș Mall! Declarații EXCLUSIVE: „Are fractură deschisă!”

UPDATE ORA 11.18: „Bărbatul a fost găsit de salvatori fără funcții vitale și extras din utilaj. Paramedicii SMURD au început manevrele de resuscitare, ulterior continuându-le alături de un echipaj al SAJ. După eforturi susținute ale personalului medical, funcțiile vitale ale bărbatului cu vârsta de 43 de ani au fost restabilite.

Acesta este transportat la spital cu ambulanța SMURD de către un echipaj mixt SMURD SAJ. Pacientul este suspicionat cu leziuni interne în zona gâtului și în zona pieptului.”, transmite ISU Argeș.

Citiți și: Argeș. Incident deosebit de grav!

UPDATE ORA 11.10: „Bărbatul a fost transportat la spital, unde prezenta semne vitale slabe. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, a transmis IPJ Argeş.

UPDATE ora 09.30: Accidentul este unul grav. Bărbatul, angajat al companiei, în vârstă de aproximativ 43 de ani, a fost prins cu totul într-un utilaj şi este în stare critică, fiind în aceste momente resuscitat.

Ştirea iniţială – ora 8.50

Accident de muncă în Curtea de Argeş. La această oră, echipaje de prim ajutor intervin la firma Karcher din localitate, acolo unde un bărbat şi-a prins mâna într-un utilaj.

Au fost anunţaţi şi inspectorii ITM Argeş care se vor ocupa de acest caz.

Poliţiştii au fost, de asemenea, sesizaţi, şi sunt la faţa locului.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90