NOR CURIER 930X122

adjunct poliție mioveni

Adjunctul Poliției Mioveni, premiat de Lucian Bode. A salvat doi tineri de la înec

Adjunctul Poliției Mioveni, comisarul șef Tinca Ion Dragoș, a fost premiat astăzi, de către ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, în cadrul ceremoniei festive desfășurate cu prilejul Zilei Ministerului Afacerilor Interne.

Citiți și: Anunț îngrijorător! Pericolul la care sunt expuși mii de elevi

 

Acesta a salvat doi copii de la înec. S-a întâmplat în luna iunie, în zona Bemo, în apropierea orașului Mioveni.

Citiți și: FOTO: IMAGINI CU MAŞINA DISTRUSĂ DE ŞOFERUL MINISTRULUI BODE ÎN ARGEŞ

În timp ce se afla la scăldat, un tânăr de 17 ani a sunat speriat la 112, anunțând că, doi dintre prietenii care îl însoțeau, nu se mai puteau întoarce la mal, rămânând în apă. Unul dintre ei era extenuat și rezista cu greu curentului.

Apelul a fost direcționat imediat către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, care au ajuns imediat la fața locului.

Printre cei care au ajuns la locul în cauză se afla și adjunctul Poliției Orașului Mioveni, Comisar Șef Tinca Dragoș, care a preferat să își însoțească colegii la locul faptei și să acționeze decât să permită să se întâmple o tragedie sub ochii săi.

Polițistul nu a stat pe gânduri și a intrat direct în apă după cei doi băieți.

Între timp, la fața locului au ajuns și pompierii care i-au scos din râu cu o frânghie.

Evenimentul, care ar fi putut avea urmări tragice, s-a încheiat cu bine datorită curajului de care adjunctul Poliției Mioveni a dat dovadă.

Subiectul pe larg, AICI – Argeș: Polițist erou! A salvat doi copii de la moarte sigură!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3