New Profesional Consult 930 x 122

bărbat decedat

Ministrul de Interne, Lucian Bode a reacționat la incidentul prezentat în EXCLUSIVITATE de ePitești

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a reacționat vineri, în cazul bărbatului mort la Pitești, în urma intervenției brutale a polițiștilor, la scurt timp după ce ePitești.ro a difuzat în EXCLUSIVITATE imaginile din timpul incidentului.

Citiți și: EXCLUSIV. Breaking: Șofer de TIR găsit mort la intrare în Pitești!

Șirul evenimentelor așa cum au fost prezentate cronologic:

Incident grav la Autogara Sud. Un bărbat a făcut infarct când a fost evacuat de polițiști

Citiți și: Descoperire șocantă! Bărbat găsit mort lângă spitalul unde era internat

Primele declarații în cazul bărbatului decedat la Autogara Sud

Bărbatul de la Autogara Sud, trântit cu fața de asfalt de un polițist

Dosar de ucidere din culpă în cazul bărbatului mort la Autogara Sud

Imaginile au fost preluate rapid în BREAKING NEWS de toate televiziunile naționale, iar cazul a fost imediat mediatizat. Lucian Bode a făcut o declarație despre acest caz, în cadrul unei conferințe de presă, la Cluj – Napoca.

(VIDEO – Declarația lui Lucian Bode, minutul 00:26)

Cunosc această situație. Am primit două vești, o veste care m-a bucurat și una care m-a întristat. Vestea care m-a bucurat este că azi am salvat viața a doi oameni. Azi un bărbat cu un minor în brațe a amenințat că se aruncă de la etajul opt. Am reușit prin dialog să îl determinăm să renunțe la acest gest. Și el și copilul de patru ani sunt în siguranță datorită profesionalismului. Am primit și o veste care m-a întristat, tragedia de la Pitești. Când moare un om în timpul unei intevenții ISU, poliție, jandarmerie, este cu adevărat o tragedie.

Știu ce s-a întâmplat acolo, în timp ce interveneau la un incendiu, polițiștii au încercat să încătușeze un bărbat de 63 de ani aflat sub influența băuturilor alcoolice care refuza să părăsească locația și devenise recalcitrant. Din păcate, bărbatul a intrat în stop cardio respirator și, din păcate, a decedat. Ancheta a fost preluată de un procuror și sunt convins că se va face urgent lumină în acest caz, cine este vinovat de moartea acestui om indiferent cum s-a comportat el. Eu le-am cerut să intervină cu calm”, a fost declarația Ministrului de Interne, Lucian Bode, cu privire la acest incident grav.

 

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Lalea spune:

    Dumnezeu sa ul ierte pe Zaharia Barbu zi Pitești, omorat ieri de polițiști.

  • Robert spune:

    Iese ministrul Bode sa ne spuna ca el ca un parinte bun le a spus copiilor lui “militienilor” sa se comporte frumos cu populatia tarii ce ii plateste lui salariul si deplasarile cu girofarul in timp ce doarme pe bancheta din spate si a carui masina loveste frontal o alta masina ce se deplasa regulamentar. Rezultatul anchetei si a dosarului evident clasat. Dupa ce aceiasi copilasi ai lui, “militienii de la sectia 16” umilesc 2 tineri nevinovati si care intre timp au decedat subit si care sufereau de o boala incurabila de care ministrul Bode avea cunostiinta, dosarul este clasat. Acum acelasi ministru ne spune ca acel om a decedat in urma unui atac cardio respirator, rezultatul cu siguranta il cunoastem cu totii si de aceasta data, dosar clasat. Il intreb eu pe acest ministru Bode: “ Daca un militian loveste mortal pe trecerea de pietoni un cetatean bolnav de cancer, ancheta o sa aiba solutia finala ca cetateanul respectiv a murit de cancer?” Dl Bode daca un om care mai are de trait 48 ore moare in orice circumstanta ce face atingere la latura penala, asta se numeste omor cu premeditare sau in cazul tinerilor umiliti de militienii de la sectia 16 se numeste tentativa de omor deosebit de grav si organizare de grup infractional.Nu ne mai subestima, nu mai crede ca toti romanii sunt prosti si inghit toate minciunile pe care le debitezi la fiecare derapaj penal al militienilor pe care ii pastoresti.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3