NOR CURIER 930X122

afise

PRIMĂRIA DECLARĂ RĂZBOI AFIȘAJULUI STRADAL ILEGAL

Autorităţile locale din Piteşti au declanşat astăzi o acţiune de verificare şi de curăţare a mai multor zone în care sunt lipite ilegal afișe.

Citiți și: Manevra care le poate aduce şoferilor sancțiuni de până la 2.900 de lei!

Primarul Tudor Pendiuc i-a convocat pe şefii principalelor servicii ale municipalității, inclusiv de la Corpul de Control al Poliţiei Locale, mergând cu aceştia pe teren pentru a identifica zonele cu astfel de afişe care promovează diverse evenimente. „Afişajul nu se poate face oricum şi oriunde. Sunt zone speciale unde trebuie puse. Afişajul este acum agresiv, ilegal, iar clădirile care îl găzduiesc, la fel ca şi instituţiile care îl generează, trebuie să răspundă. Vom aplica şi amenzi, iar valoarea acestora este destul de mare, de la 500 la 1.000 de lei”, precizează primarul.

Un alt aspect avut în vedere de municipalitate este cel privind felul în care arată mobilierul urban la ieşirea din iarnă. „Avem bănci, coşuri pentru gunoi şi altele asemenea care sunt rupte, lovite, zgâriate. Nu mai tolerăm aşa ceva! Vom demara o acţiune prin care să îi depistăm pe cei care provoacă pagubele şi îi vom amenda. Vom apela şi la Poliţia Locală, dar şi la Poliţia Naţională”, spune Pendiuc.

Citiți și: Amendă uriașă pentru șoferii care fac asta!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • ubicuitate spune:

    Daca ne arata dl primar o ”zona” speciala unde pot fi puse afise, o mananc…
    Luati exemplu de la Primaria Mioveni! Curatenie, panouri de afisaj peste tot, cosuri de gunoi… Bravo lor !
    Rusine noua !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90