930 x122 grota rece

cheltuieli

ARGEŞUL, LOCUL 17 PE ȚARĂ LA CHELTUIELI PUBLICE. AFLĂ PE CE S-AU DUS BANII!

Argeşul ocupă locul 17 printre județele țării (undeva la mijloc) din punct de vedere al cheltuielilor publice județene și locale făcute în 2014. În total este vorba de 34, 6 milioane de euro. Din această sumă, peste 26 de milioane de euro au mers către lucrări de întreţinere sau de reparaţii de drumuri, către refacerea unor clădiri sau lucrări pentru locuri de agrement.

Citiți și: Orașul din România cu zeci de milionari în euro. Nu este București!

Pe locul secund în topul marilor cheltuieli publice din 2014 din Argeș s-au aflat contractele pentru managementul deşeurilor, finanţate prin Programul de Mediu al Uniunii Europene.

Dintre cele 34, 6 milioane de euro, mai bine de 27 de milioane au fost cheltuite de primăriile de oraşe din judeţ şi 7 milioane prin Consiliul Judeţean. Jumătate din numărul contractelor de achiziții publice din 2014 din Argeș s-au semnat în trimestrul al doilea, perioadă care s-a suprapus peste campania electorală pentru alegerile europarlamentare.

Citiți și: Tranzacție de 219 milioane de €. Argeșul este vizat

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3