New Profesional Consult 930 x 122

calorifer99

Asociatiile, consultate pe probleme de termoficare

Aurelian Nita, directorul Serviciului Public de Termoficare al municipiului Pitesti, a anuntat ca in curand vor fi efectuate sondaje in randurile asociatiilor de proprietari si locatari. Este vorba de sondaje menite sa determine intentiile membrilor asociatiilor cu privire la sistemul de termoficare.

Conform spuselor lui Nita, sondajul va scoate la iveala „trendul” privind intentiile de debransare, in contextul in care autoritatile vor sa instituie asa numitele zone unitare de incalzire menite sa ingreuneze debransarile de la sistemul centralizat.

„Vom consulta cetatenii, vor consulta asociatiile. Intentionam sa aflam ce vor oamenii pentru perioada urmatoare, ce se vrea in continuare. Asociatiile vor decide in scris cine vrea debransari si cine nu, ca sa stim ce avem de facut”, a declarat Nita.

Directorul termoficarii a mai adaugat ca acei clienti care vor ramane mai mult timp bransati la termoficare ar putea beneficia de un sistem nou de facilitati, unele dintre acestea vizand servicii suplimentare cum sunt cele de intretinere si reparatii si care sa fie gratuite.

In momentul de fata, Serviciul Public de Termoficare al municipiului Pitesti mai are racordate circa 40.000 de apartamente din oras. Peste 15.000 de apartamente au fost debransate de la sistemul centralizat in ultimii ani, oamenii preferand centralele individuale, motiv pentru care autoritatile se gandesc cum sa stopeze „hemoragia”.

Una din masurile luate a fost aceea de instituire a „zonelor unitare de incalzire”, zone in care nu se vor mai putea face debransari. Aceste zone urmeaza sa fie stabilite in functie de gradul de debransare in fiecare imobil in parte.

{loadposition inside}

 

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90