930 x122 grota rece

buget

IMPOZITE_LOCALE_IN_PITESTI

AVEŢI DATORII LA BUGETUL LOCAL? PUTEŢI BENEFICIA DE FACITLITĂŢI!

Autorităţile locale din Piteşti au elaborat un proiect de acordare a unor noi facilităţi fiscale, proiectul fiind acum în dezbatere publică.

Citiți și: „Pur și simplu v-au călcat în picioare!”

Astfel, pentru  obligaţiile fiscale accesorii aferente obligaţiilor fiscale principale restante la data de 30 septembrie 2015, inclusiv, datorate bugetului local al municipiului Piteşti, se acordă următoarele facilităţi:

a) anularea unei cote de 70% din majorările de întârziere aferente obligaţiilor fiscale principale, dacă obligaţiile principale restante la data de 30 septembrie  2015, inclusiv şi cota de 30% din majorările de întârziere, calculate până la  data plăţii, se sting prin orice modalitate prevăzută de lege până la data de 30 decembrie 2015, inclusiv;

Citiți și: Planuri pentru Pitești: Decizii capitale!

b) anularea unei cote de 25% din majorările de întârziere aferente obligaţiilor fiscale principale, dacă obligaţiile principale restante la data de 30 septembrie  2015, inclusiv şi cota de 75% din majorările de întârziere, calculate până la  data plăţii, se sting prin orice modalitate prevăzută de lege până la data de 29 ianuarie 2016, inclusiv.

În vederea acordării facilităţii prevăzute, contribuabilii depun la Primărie cererea de  anulare a majorărilor de întârziere, cerere prin care solicită anularea majorărilor de întârziere şi o situaţie a obligaţiilor fiscale de plată restante la  30 septembrie 2015, precum şi majorările de întârziere care intră sub incidenţa facilităţii.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3