930 x122 grota rece

Arges

Bradu: Taxele și impozitele, dar și amenzile pot fi plătite online

Bradu: Taxele și impozitele, dar și amenzile pot fi plătite online.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Primăria comunei Bradu reamintește faptul că oferă alternativa plăţii online a impozitelor și taxelor locale, precum și a amenzilor contravenţionale, cu cardul bancar, prin Internet fără comision, la adresa www.ghiseul.ro

Se acceptă la plată carduri Visa, Visa Electron, Mastercard şi Maestro, emise de orice bancă înrolată în sistemul 3DSecure. Serviciile de acceptare a plăţilor electronice sunt disponibile prin intermediul Băncii Transilvania şi funcţionează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

Sunt funcționale ambele modalități de plată, respectiv:

PLATA CU AUTENTIFICARE – persoane fizice și juridice. Această modalitate oferă avantajul că permite vizualizarea obligațiilor de plată individualizate pe tipuri de creanță asociate codului numeric personal al utilizatorului pentru toate instituțiile publice înrolate în sistem pentru plata cu autentificare.

Pentru plata cu autentificare este necesară obținerea și utilizarea datelor de acces (utilizator și parolă). În cazul utilizatorilor care dețin date de acces la platforma Ghişeul.ro, nu se eliberează date de acces noi, utilizând datele de acces anterior obținute.

Utilizatorii persoane juridice care nu dețin date de acces, vor solicita Primăriei Comunei Bradu generarea individuală a acestora. Solicitarea se poate realiza prin email la adresa bradu@ag.e-adm.ro sau la sediul instituției.

PLATA FĂRĂ AUTENTIFICARE – persoane fizice și juridice. Această modalitate de plată online se poate realiza utilizând meniul ”Plata fără autentificare” sau ”Plată amenzi” de pe prima pagină Ghiseul.ro.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90