NOR CURIER 930X122

budeasa

BUDEASA INVESTEȘTE ÎN SPORT. PROIECT SCOS LA LICITAȚIE

Luna trecută, primarul din Budeasa, Nicolae Mihail Rachieru (foto), anunța pentru acest an o nouă investiție în comună: modernizarea terenului de fotbal din satul Gălășești, un proiect cu fonduri europene, derulat prin Grupul de Acțiune Locală (GAL) (AICI, amănunte despre toate investițiile proiectate pentru 2020 în Budeasa).

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Proiectul pentru modernizarea terenului de fotbal a fost scos la licitație de Primăria Budeasa în sistemul electronic naţional de achiziţii publice.

Potrivit Primăriei, investiția depășește 581.000 de lei fără TVA și vizează modernizarea şi dotarea bazei sportive, inclusiv prin amenajarea de tribune și vestiare.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

28 februarie 2020 este data limită până la care firmele de construcții interesate pot depune oferte tehnice şi de preţ pentru materializarea proiectului.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90