930×122 CAPRA 5

caldura

calorifer99

CĂLDURA PENTRU PITEŞTENI S-AR PUTEA IEFTINI ŞI MAI MULT

După cum v-am informat, Consiliul Local a decis ca preţul gigacaloriei pentru populaţie să fie redus la 1 octombrie de la 245 la 200 de lei. În sezonul rece care se apropie piteştenii ale căror locuințe sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare vor plăti astfel cu circa 20% mai puţin pentru căldură şi apă caldă decât iarna trecută.

Citiți și: Pitești. Anunț foarte important pentru locuitorii acestui cartier

Primarul municipiului, Tudor Pendiuc, afirmă că în anumite condiții preţul ar putea să fie şi mai redus.

„Dacă toţi piteştenii s-ar branşa la sistemul centralizat de încălzire, preţul pentru apă caldă şi căldură ar putea fi şi mai mic. De asemenea, investiţiile în centralele de cartier, care vor continua, pot contribui la o nouă reducere de tarif. Voi avea săptămâna viitoare o întâlnire cu reprezentanţii Ministerului Energiei pentru a găsi soluţii ca sistemele de termoficare din ţară să fie mai eficiente, pentru că sunt probleme peste tot. Cred că noi, în Piteşti, stăm cel mai bine din România, deşi şi noi avem probleme.”, declară Pendiuc.

Citiți și: Ne coacem! Meteorologii au făcut anunțul!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90